Hoopers

 

Hoopers of hooperen is het sturen van je hond door een parcours dat bestaat uit hoops, gates, tunnels en tonnen. De handler kan in een vak staan vanuit waar hij of zij de hond moet sturen. In het begin loop je gewoon lekker mee met je hond.

 

De hond rent vloeiende lijnen in een parcours dat bestaat uit boogjes (‘hoops’), tonnen, korte tunneltjes en hekjes waarbij er niet gesprongen hoeft te worden. Door telkens een ander parcours uit te zetten, is de variatie groot.De moeilijkheid van de sport zit in het op lange afstand “besturen” van je hond. Door middel van gebaren en commando’s weten de honden hoe ze het parcours moeten doorlopen.

Voor welke hond

Voor honden van alle leeftijden en baasjes van alle leeftijden 🙂 

 

Start 11 april 19.30 uur

 

Les schema

Dinsdagom 19.30 uur  11-4 tot 20-6 

 

 

Nieuws

 

Puppy cursussen 

Wij trainen het hele jaar door met de Puppy cursus. U kunt voor pups vanaf 8 weken kiezen voor de puppycursus iedere woensdagavond of zaterdagochtend. Ook tijdens de kerstvakantie geven we training.

 

Basiscursus  start op woensdag 6 maart of zaterdag   2 maart. De topper onder de gehoorzaamheidscursus met een combinatie van theorie en praktijk. De theorielessen zijn online.

Over Hondenschool Renga

Al 10 jaar dé hondenschool voor de Gooi & Vechtstreek

Professionele trainers

Breed aanbod aan cursussen