Inschrijven

Online boekingsysteem

We hebben sinds mei 2021 een nieuw online boekingssysteem. Hiermee kun je cursussen boeken, betalen maar ook zien waar de lessen plaats vinden, wie de les geeft en welk thema de les heeft. Makkelijk voor jou omdat je altijd de actuele informatie bij de hand hebt, en voor toekomstige cursussen niet steeds opnieuw al je gegevens hoeft in te voeren, en handig voor ons omdat wij tijd over houden om te doen wat we echt leuk vinden: les geven!

Hoe werkt het

Als je nog niet bent geregistreerd in het systeem meld je je de eerste keer aan als nieuwe klant, ook als je al jarenlang bij ons lessen volgt. Vergeet niet de gegevens van je hond in te voegen anders kan je geen training boeken. 

Wij kennen je wel, maar het nieuwe systeem kent jou nog niet. Deze informatie hoef je slechts één keer in te vullen. Daarna kun je inloggen als bestaande klant via de knop rechts op deze pagina. Na inloggen kom je in je persoonlijke dashboard.

Dashboard en Boekingen

Nieuwe training boeken

Op het dashboard kan je een via het + rechtsboven Nieuwe Boeking een nieuwe training toevoegen. Bijvoorbeeld Puppy cursus zaterdag. De eerstvolgende instroom mogelijkheid wordt dan getoond. Via het + rechts in de groene knop kan je de andere startdata vinden. Vervolgens kies je de startdata van je keuze via het groene +.  Na de keuze klik je op de groene knop Boeking toevoegen en kom je op de betaalpagina.

Dashboard

Op het dashboard zie je het overzicht van de boekingen die je gedaan hebt en kan je altijd het data overzicht terug vinden. Ook kan je vanuit het dashboard weer nieuwe trainingen toevoegen. 

Na de aanmelding ontvang je een bevestigingsmail. Niks ontvangen? Check dan je spambox, soms komen de bevestigingsmails daar in terecht.

Tip: wanneer je de link op je telefoon plaatst wordt hij op je telefoon als app weergegeven. Zo kun je makkelijk en snel alle informatie op je mobiel raadplegen.

 

Als je hulp nodig hebt dan kun je ons natuurlijk altijd  mailen.

Wij bellen of mailen je terug om je te helpen.

Over Hondenschool Renga

Al 10 jaar dé hondenschool voor de Gooi & Vechtstreek

Professionele trainers

Breed aanbod aan cursussen