Werkwijze

Werkwijze

Wij stellen ons aan u voor als een professionele hondenschool voor hond én baas. Bij ons kunt u terecht voor vragen, advies en begeleiding over opvoeding, probleemgedrag en specifieke takken van de hondensport.

Tijdens onze training ligt de nadruk op samenwerken met uw hond en het aanleren van positief gedrag. Door de hond op de juiste manier te motiveren en stimuleren leert u probleemgevend gedrag te voorkomen, bij te sturen ofwel hanteerbaar te maken. We werken met behulp van de clickermethode waardoor uw hond een enthousiaste leerling wordt. Ook begeleiden wij u om het gebruik van de clicker weer af te bouwen wanneer wij zien dat de hond daar aan toe is.

Afwisselende training

De opbouw van onze trainingen is doordacht en gevarieerd. Er is natuurlijk veel tijd en ruimte om te oefenen in een gecontroleerde omgeving, maar daarnaast bieden we ook gelegenheid om het aangeleerde gedrag toe te passen in wisselende praktijksituaties.  We onderscheiden ons van andere hondenscholen, niet alleen door onze uitgebreide kennis en professionaliteit, maar ook door onze uitgebreide theorielessen. U leert over de aard van de hond, zijn lichaamstaal en achtergronden van zijn gedrag. Alle ingrediënten om samen een succesvol team te worden.

Martin Gaus Hondenscholen

Via een franchiseovereenkomst zijn wij verbonden met het ‘Martin Gaus Gedragscentrum’ in Lelystad. We maken gebruik van hun ruime kennis en ervaring op het gebied van hondentraining en werken conform de gereviseerde Martin Gaus filosofie met de clickermethode; een positieve leermethode, waarbij gebruik wordt gemaakt van een beloningssysteem.

Nieuws

 

Op 25 oktober start er weer een nieuwe Basiscursus.

De superleuke cursus met theorie en praktijk. 

De basiscursus sluit naadloos aan op de puppy cursus maar ook met een oudere hond bent u van harte welkom. 

Inschrijven en registreren kan via de knoppen op de website ( bestaande of nieuwe klant)

 

 

 

Over Hondenschool Renga

Al 10 jaar dé hondenschool voor de Gooi & Vechtstreek

Professionele trainers

Breed aanbod aan cursussen