Werkwijze

Werkwijze

Wij stellen ons aan u voor als een professionele hondenschool voor hond én baas. Bij ons kunt u terecht voor vragen, advies en begeleiding over opvoeding, probleemgedrag en specifieke takken van de hondensport.

Tijdens onze training ligt de nadruk op samenwerken met uw hond en het aanleren van positief gedrag. Door de hond op de juiste manier te motiveren en stimuleren leert u probleemgevend gedrag te voorkomen, bij te sturen ofwel hanteerbaar te maken. We werken met behulp van de clickermethode waardoor uw hond een enthousiaste leerling wordt. Ook begeleiden wij u om het gebruik van de clicker weer af te bouwen wanneer wij zien dat de hond daar aan toe is.

Afwisselende training

De opbouw van onze trainingen is doordacht en gevarieerd. Er is natuurlijk veel tijd en ruimte om te oefenen in een gecontroleerde omgeving, maar daarnaast bieden we ook gelegenheid om het aangeleerde gedrag toe te passen in wisselende praktijksituaties.  We onderscheiden ons van andere hondenscholen, niet alleen door onze uitgebreide kennis en professionaliteit, maar ook door onze uitgebreide theorielessen. U leert over de aard van de hond, zijn lichaamstaal en achtergronden van zijn gedrag. Alle ingrediënten om samen een succesvol team te worden.

Martin Gaus Hondenscholen

Via een franchiseovereenkomst zijn wij verbonden met het ‘Martin Gaus Gedragscentrum’ in Lelystad. We maken gebruik van hun ruime kennis en ervaring op het gebied van hondentraining en werken conform de gereviseerde Martin Gaus filosofie met de clickermethode; een positieve leermethode, waarbij gebruik wordt gemaakt van een beloningssysteem.

Nieuws

Puppy cursussen 

Uiteraard gaat tijdens de winter cursus de puppy cursus gewoon door. Alleen in de week tussen kerst en oud en nieuw zijn we gesloten.

U kunt voor pups vanaf 8 weken kiezen voor de puppycursus iedere woensdag of zaterdag.

 

Basiscursus  start 27 januari 

De eerstvolgende basiscursus start weer op 27 januari. De topper onder de gehoorzaamheidscursus met een combinatie van theorie en praktijk.  

Over Hondenschool Renga

Al 10 jaar dé hondenschool voor de Gooi & Vechtstreek

Professionele trainers

Breed aanbod aan cursussen