Over Ons

Wie zijn wij?

Martin Gaus Hondenschool Renga wordt geleid door Petra Wouters. Een enthousiast team van instructeurs helpt haar daarbij. Uiteraard zijn ook alle hulpinstructeurs opgeleid met in en externe opleidingen.  Samen helpen zij u bij het beantwoorden van uw vragen, het geven van advies en het begeleiden en trainen van uw hond.

Petra Wouters

Van kinds af aan wilde ik al een eigen hond. Helaas was dat door verschillende omstandigheden niet mogelijk. Maar toen ik eenmaal op mezelf woonde, kwam er als snel een grote eigengereide Rhodesian Ridgeback ChimuRenga genaamd. Hieraan had ik mijn handen vol. Ik ging uiteindelijk trainen bij een Martin Gaus hondenschool in Utrecht en heb daar is de liefde voor het vak verder ontwikkeld.

Vele opleidingen en cursussen gevolgd met de diverse honden en zeer overtuigd geraakt van het positieve trainen.

Met de riddgeback heb ik diverse sporten gevolgd van gehoorzaamheid tot doggy dance. Daarna kwam mijn kruising heidewachtel Bluf en die heeft me enthousiast gemaakt van de behendigheid en jacht en apporteer sport.

Op dit moment train ik met mijn nieuwe hond Lev, een Heidewachtel van 3 jaar, weer een nieuwe discipline : het veldwerk.

Samenwerken met je hond vind ik erg belangrijk. Dit kunt u ook terug zien op onze hondenschool want naast de benodigde gehoorzaamheid is er bij ons ook volop de gelegenheid om te sporten. Ik ben er ook van overtuigd dat door samen te trainen er een goede band en veel plezier met je hond ontstaat!

Relevante opleidingen

  • Kynologisch Instructeur I en II,III Martin Gaus Academie
  • Kynologisch gedragstherapeut, Martin Gaus Academie en Dog Vision ( I.O.)
  • Bach Bloesem niveau I Bach Opleidingscentrum Benelux
  • Instructeur speuren en Detectie bij Wesley Visscher ( Scent Imprent)
  • Agility Instructeur
  • Jachthonden instructeur bij Nel Barendregt.

De rest van het team stelt zich binnenkort aan u voor

Direct naar:

Werkwijze

LEES MEER

Blog

LEES MEER

Contact

LEES MEER

Over Hondenschool Renga

Al 10 jaar dé hondenschool voor de Gooi & Vechtstreek

Professionele trainers

Breed aanbod aan cursussen