Puppy instuif

 Hoera, je hebt er lang naar uitgekeken en het moment is daar, je nieuwe puppy!

Natuurlijk wil je het beste voor je hond. Een goede opvoeding, stabiele open hond en natuurlijk een goede band met je puppy. Juist die eerste periode tussen de 8 en 14 weken is erg belangrijk voor de socialisatie. Daarom bieden wij iedere woensdag en zaterdag de mogelijkheid om in te stromen op de onderstaande dagen en tijdstippen.

Onze groepen bestaan uit circa 6 puppy ‘s zodat we volop aandacht hebben voor jullie. Helemaal onderaan de pagina vindt u de instroomdata.

Puppy instuif

Dag

Tijd

Woensdag avond

Vanaf 19.00 uur

Zaterdagochtend

Vanaf  9.00 uur

 

Tijdens de puppylessen wordt de basis gelegd tussen jou en je hond. Bovendien zult u door onze positieve- en beloningsgerichte methode verbaasd zijn hoe leuk uw pup het vindt om te leren. Het is dan ook belangrijk zo vroeg mogelijk te beginnen met de lessen. De nadruk ligt op de socialisatie en het creëren van binding met je pup. Door in deze maanden de puppylessen te volgen leg je de basis voor de toekomst, met aandacht voor: 

  • Socialisatie (sociaal leren omgaan met andere honden en mensen, maar ook wennen aan geluiden, vreemde voorwerpen, wisselende ondergronden, etc.);
  • Samenwerking (mee lopen aan de slappe lijn, hier komen, zit en lig en het ontwikkelen van zelfbeheersing);
  • Motorische ontwikkeling van je hond (balans) (wat blessures en/of gewrichtsproblemen kan voorkomen) 

Tijdens de theorieles behandelen we onderwerpen als: hoe lang mag mijn pup lopen, hoe voorkom ik dat hij zo bijt, hoe maak ik mijn pup zindelijk, hoe kom ik rustig de nacht door etc. 

U kunt deze theorieles volgen voor de eerste praktijk les, of al eerder, wanneer u de pup nog niet in huis heeft.

 

Voor welke hond

De lessen zijn geschikt voor puppy’s tussen de 8 en 12 a 14 weken oud.  

Kosten

€150

Wanneer

Zaterdagochtend of woensdagavond. 

Hou ajb altijd deze dag aan en de lessen moeten aansluitend worden gevolgd. Iedere les zal vervolgens voor jou op dezelfde dag van de week plaatsvinden.

De theorieles (eerste les) en puppy gids ontvang je per email bij inschrijving.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe werkt het?

Als je nog niet bent geregistreerd in het systeem meld je je de eerste keer aan als nieuwe klant, ook als je al jarenlang bij ons lessen volgt. Wij kennen je wel, maar het nieuwe systeem kent jou nog niet. Deze informatie hoef je slechts één keer in te vullen. Daarna kun je inloggen als bestaande klant via de knop bovenaan deze pagina. Na inloggen kom je in je persoonlijke dashboard. Daar zie je de boekingen die je al hebt gedaan en de gegevens over je hond. Als je op het groene plusje klikt bij het overzicht van je boekingen, verschijnt het scherm met alle beschikbare cursussen. Door op de groene knop ‘selecteer training’ te klikken kom je bij de training die je hebt gekozen. Je ziet dan op het scherm de data die beschikbaar zijn. Door op de groene knop “direct (groeps)lessen boeken” te klikken, boek je jouw training. Kies de datum met + en bevestig met de groene +

Je komt daarna op de betalingspagina.

Na de aanmelding ontvang je een bevestigingsmail. Niks ontvangen? Check dan je spambox, soms komen de bevestigingsmails daar in terecht.

Tip: wanneer je de link op je telefoon plaatst wordt hij op je telefoon als app weergegeven. Zo kun je makkelijk en snel alle informatie op je mobiel raadplegen.

 

Nieuws

 

Extra basis cursus 15 juni  

Om 10.30 uur start er een extra basis cursus !

Vervolg cursus 1 

Opvolger van de basis cursus start maandag 17 juni   om 19.00 uur 

 

Puppy cursussen 

Wij trainen het hele jaar door met de Puppy cursus. U kunt voor pups vanaf 8 weken kiezen voor de puppycursus iedere woensdagavond of zaterdagochtend.

 

Basiscursus  start op 3 juli en  6 juli  De topper onder de gehoorzaamheidscursus met een combinatie van theorie en praktijk. De theorielessen zijn online.

D

 

 

Over Hondenschool Renga

Al 10 jaar dé hondenschool voor de Gooi & Vechtstreek

Professionele trainers

Breed aanbod aan cursussen

Inschrijfformulier

"*" indicates required fields

Naam*
Adresgegevens*
DD slash MM slash YYYY
This field is for validation purposes and should be left unchanged.