Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Wie zijn wij?

Martin Gaus Hondenschool Renga wordt geleid door Petra Wouters. Een enthousiast team van instructeurs helpt haar daarbij. Uiteraard zijn ook alle hulpinstructeurs opgeleid. Samen helpen zij u bij het beantwoorden van uw vragen, het geven van advies en het begeleiden en trainen van uw hond. 

Petra Wouters

petra  Van kinds af aan wilde ik al een eigen hond. Helaas was dat door verschillende omstandigheden niet mogelijk. Maar toen ik eenmaal op mezelf woonde, kwam er als snel een grote eigengereide Rhodesian Ridgeback ChimuRenga genaamd. Hieraan had ik mijn handen vol. Ik ging uiteindelijk trainen bij een Martin Gaus hondenschool in Utrecht en heb daar diverse cursussen gevolgd. En werd zo enthousiast dat ik besloot om bij het Martin Gaus Gedragscentrum in Lelystad, alle Instructeurcursussen te volgen. Tijdens deze cursussen werd ik benaderd door Sacha Gaus met de vraag of ik niet een eigen hondenschool wilde starten. Na diverse jaren op MG hondenschool in Haarlem te werken was het zover. Mijn eigen hondenschool ging van start op 4 oktober 2004 met een grootste opening door Martin Gaus.

Naast de instructeurs opleiding en stage bij de Martin Gaus Academie heb ik ook de Gedragstherapie opleiding bij Dog Vision gevolgd. Naast de gehoorzaamheid kunt u ook bij mij terecht voor privélessen of gedragstherapie.

Natuurlijk blijf ik continu bezig met bijscholing en het up-to-date houden van mijn kennis zodat u les krijgt volgens de nieuwste inzichten.

Op dit moment heb ik nog een kruising Heidewachtel Bluf genaamd en door haar ben ik meer in contact geraakt met verschillende hondensporten die er te doen zijn. Met dit energieke hondje heb ik vele sporten beoefend waaronder frisbee, agility en jachttraining. Dit kunt u ook terug zien op onze hondenschool want naast de benodigde gehoorzaamheid is er bij ons ook volop de gelegenheid om te sporten. Ik ben er ook van overtuigd dat door samen te trainen er een goede band en veel plezier met je hond ontstaat!

Wij werken uitsluitend met belonen van gewenst gedrag, waardoor uw hond razendsnel leert! Lees hier alles over de werkwijze van onze hondenschool.