Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Basiscursus: Leren samenwerken

De basiscursus 'Leren samenwerken' is de absolute topper op het gebied van hondentraining.

Doel

Het doel van de cursus is om u inzicht in - en een goed begrip van uw hond te geven. Hierdoor kunt u de hond te leren zijn aandacht volledig op u te richten, waardoor een prima relatie tussen baas en hond wordt bereikt. Daardoor wordt probleemgedrag voorkomen en/of opgelost.

Oefeningen die onder andere aan bod komen zijn: netjes naast lopen, zit, af, blijf en hierkomen. Daarnaast kan er ook extra aandacht gegeven worden aan eventueel probleemgevend gedrag van uw hond, zoals bijvoorbeeld: uitvallen aan de lijn, agressie naar honden of mensen, weglopen, trekken aan de riem, etc...

Voor welke hond

Voor iedere hond vanaf twaalf weken. Dus ook de oudere honden zijn van harte welkom

Lesopbouw

De cursus bestaat uit tien lessen in vijf weken. Tijdens de eerste les nemen we de gedragstest af, die inzicht verschaft in de individuele kenmerken van uw hond en zijn verstandhouding met u.

Theorie

In totaal zijn er tien lessen van die allen bestaan uit een theoriegedeelte ondersteunt met videobeelden, en een praktijkgedeelte . Tijdens het theoriegedeelte vertellen wij u alles over het gedrag van honden, we leren u lichaamstaal herkennen en hoe problemen worden opgelost of voorkomen. 

 

Praktijk

In het half uur praktijk leert uw hond de elementaire gehoorzaamheid. Een half uur lijkt kort maar is meer dan voldoende. U zult zien dan de hond na een half uur niet meer in staat is om echt te leren.

Eindtest

De cursus wordt afgesloten met een Eindtest afgenomen door een examinator van de Martin Gaus-organisatie. U ontvangt daarbij een deelnamecertificaat. 

Data en kosten

We starten bijna iedere maand met een nieuwe basiscursus! 

De kosten voor de basiscursus zijn € 200, dit is inclusief clicker, het exclusieve Martin Gaus basiscursusboek en het examen