Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Puppy-instuif

Een goede socialisatie is erg belangrijk. In de eerste vier maanden van zijn leven leert een pup ontzettend snel. Het is dan ook heel belangrijk om deze periode optimaal te benutten en uw pup goed te begeleiden.

Helaas wordt toch nog weleens geadviseerd om te wachten met puppycursus tot de pup volledig geënt is. Soms wordt er zelfs gezegd zo min mogelijk te doen met de pup tot die laatste enting en de pup overal weg te houden om gevaar voor besmetting te voorkomen. Dit zou betekenen dat de pup dan pas na de 12e week de wereld mag gaan ontdekken. Dit is veel te laat.

Doel

Tijdens de puppycursus wordt de basis gelegd van opvoeding en gehoorzaamheid. Bovendien zult u door onze positieve- en beloningsgerichte methode verbaasd zijn hoe leuk uw pup het vindt om te leren. Het is dan ook belangrijk zo vroeg mogelijk te beginnen met de lessen.

Voor welke hond

Pups vanaf 7 of 8 weken. Er is wekelijkse instroom van nieuwe puppen mogelijk.

Lesopbouw

De cursus bestaat uit een stuk praktijk met veel aandacht voor socialisatie en het zelf oplossend vermogen van de pups. Uiteraard komen ook netjes aan de lijn lopen, zit, wacht , liggen etc aan bod. Tijdens de theorie is er gelegenheid om vragen te stellen en beteden we aandacht diverse onderwerpen als het voorkomen dat je pup in handen bijt, zindelijkheid, alleen thuis blijven, etc.

Data en kosten 

De lessen vinden iedere woensdagavond of zaterdagochtend plaats. 
Kijk in het lesrooster voor meer info over de lesdagen en tijden.

Er is wekelijkse instroom van nieuwe puppen mogelijk zodat snel kunt starten!

De eerste theorieles voorafgaand aan de eerste les is gratis. Je kan deze les los volgen of voorafgaand aan de praktijkles 

De strippenkaart van 5 lessen kost € 65.-