Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Aandacht en Impulscontrole 

Doel

In het dagelijks leven zijn er diverse situaties waarbij zelfbeheersing fijn is of zelfs levensreddend kan zijn. Het is fijn als de hond de chips op de tafel laat staan maar het is levensreddend als je hond niet de straat op rent als je de (huis/auto-) deur open doet! Een netjes opgevoede hond met zelfbeheersing heeft een leuker leven, want hij mag vaker met de baas mee en heeft een veiliger leven!

In 5 lessen van 45 minuten leren we de honden een groot aantal oefeningen waardoor ze meer zelfbeheersing leren, minder afgeleid worden, zich minder gaan afsluiten of juist kalmer blijven. Daarnaast gaan we in op het lezen van stresssignalen en lichaamstaal van hoe we de hond zichzelf kunnen laten kalmeren. Ieder les hebben we een thema waardoor je iedere week kan instromen. 
 

 

Bekijk het lesrooster