Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Nieuw: combisport

Doel

Kunt u niet kiezen? Gehoorzaamheid voor zo'n knappe, perfect luisterende hond of behendigheid om lekker samen de wind door je haren te voelen en de spanning te ervaren van een split-second beslissing? Bij CombiSport worden de twee leukste, snelste en knapste takken van hondensport gecombineerd.

Lesopbouw

  • Gehoorzaamheid is gebaseerd op het GG-programma van de FHN. De hond hoort netjes te volgen, te komen op commando en te apporteren. Per klasse wordt het de combinatie moeilijker gemaakt. Het volgparcours wordt uitgebreid. Uiteindelijk wordt ook appèl op afstand verlangd.
  • Combi Jump is een onderdeel waarbij hond én baas springen over vier hindernissen, foutloos en zo snel mogelijk! De hindernissen staan op een afstand van tien meter recht achter elkaar opgesteld.
  • Combi Speed is een ander onderdeel waarbij snelheid belangrijk is. Neem met uw hond zo snel mogelijk acht poortjes zigzaggend over het veld. In de juiste volgorde, anders tellen de punten niet mee.
  • Stormbaan, hierbij worden aangepaste toestellen uit de behendigheidsport recht achter elkaar opgesteld. Uw hond zal de toestellen correct moeten nemen. Ook hier gaat het weer om een snelle tijd.

Bij de CombiSport draait het om "samen", uw hond hoort dicht bij u te blijven. Als uw hond u op de baan achterlaat en alvast naar de finish gaat kost dat punten. Andersom mag u uw hond niet in de steek laten.