logo rc

Evenementen

No current events.

 

WSPA Hondenactie

Welkom bij Hondenschool Renga

Wilt u op een ontspannen manier leren samenwerken met uw hond? Of wilt u misschien de samenwerking met uw hond verbeteren en samen veel plezier beleven aan training en ontwikkeling, voor u beiden? Dan bent u bij Hondenschool Renga aan het juiste adres!

Hondenschool Renga is al 10 jaar de hondenschool in de Gooi & Vechtstreek waar gezelligheid én de ontwikkeling van de samenwerking tussen baas en hond samen gaat. Wij werken op een hondvriendelijke en positieven methode, waardoor uw hond razendsnel leert!

Hiervoor bieden we een breed scala aan cursussen voor honden van álle leeftijden en  puppy’s vanaf 7 weken. Of het nu gaat om gehoorzaamheid en gedrag of sport en spel, u vindt dit allemaal bij ons. We hebben gelegenheid om zowel buiten als binnen te trainen.

U traint in een gezellige groep waarbij een persoonlijke professionele begeleiding voorop staat. Liever individueel trainen? Ook dat is mogelijk.

Bij al onze lessen staat een zorgvuldige en ontspannen benadering van baas en hond voorop. Ook als uw hond uitvalt of een ander probleem heeft, kunt u bij ons terecht.

Wilt u meer weten of eens vrijblijvend langskomen? Mail of bel ons: 035-5820222. Wij helpen u graag.

 roy130533 468x60 GDN

Renga kop

In september start het nieuwe seizoen weer. Als je op lesroosters klikt zie je alle startdata. Er zijn al wat cursussen vol dus wees er snel bij.
Maar op 7 september zijn er eerst twee fantastische workshops nl Hoopers en Riemen maken.
Schrijf je snel in!